Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemliga chatten innan brutala dubbelmordet

Suzanne hade en passion för tennis och utsågs till ”årets glädjespridare” i Vallentuna tennisklubb 2019
Foto: Privat / Privat
Lars sysslade bland annat med växtodling. I augusti förra året sålde han delar av sin släktgård för 14 miljoner kronor, och det var vida känt i samhället att han blivit förmögen.
Foto: Privat / Privat
Suzanne skulle ha spelat tennis den dag hon mördades. När de två männen befann sig i bostaden skickade hon ett sms till tennisklubben – sen hörde ingen mer ifrån henne.
Foto: Polisen
Lars och Suzanne hade varit döda i fyra dagar när de hittades i sin bostad. Då hade tenniskamrater saknat dem, och Suzanne hade inte dykt upp på jobbet.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I dold chatt diskuterade de misstänkta mördarna attacken mot paret Lars och Suzanne som nyligen sålt en släktgård och blivit förmögna.

Här är de hemliga detaljerna ur planen – och berättelsen om Barcelonaresan där en ung man ville fånga sina sista dagar i frihet med lyxshopping på Dolce & Gabbana tillsammans med sin flickvän.

Innan verkligheten kom ikapp.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Bilden visar en tydlig markering mot Trump

Det räcker med en tweet – USA har en normal president igen

Bidens ord om brevet från Trump: Generöst

Därför vill Biden inte berätta mer

”Hittar de mig kommer jag inte leva en minut”

Sju syskon och deras mamma lever gömda för pappan på hemlig ort