Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hemliga chatten innan brutala dubbelmordet

Suzanne hade en passion för tennis och utsågs till ”årets glädjespridare” i Vallentuna tennisklubb 2019
Foto: Privat / Privat
Lars sysslade bland annat med växtodling. I augusti förra året sålde han delar av sin släktgård för 14 miljoner kronor, och det var vida känt i samhället att han blivit förmögen.
Foto: Privat / Privat
Suzanne skulle ha spelat tennis den dag hon mördades. När de två männen befann sig i bostaden skickade hon ett sms till tennisklubben – sen hörde ingen mer ifrån henne.
Foto: Polisen
Lars och Suzanne hade varit döda i fyra dagar när de hittades i sin bostad. Då hade tenniskamrater saknat dem, och Suzanne hade inte dykt upp på jobbet.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Premium: I dold chatt diskuterade de misstänkta mördarna attacken mot paret Lars och Suzanne som nyligen sålt en släktgård och blivit förmögna.

Här är de hemliga detaljerna ur planen – och berättelsen om Barcelonaresan där en ung man ville fånga sina sista dagar i frihet med lyxshopping på Dolce & Gabbana tillsammans med sin flickvän.

Innan verkligheten kom ikapp.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Ska jag bara få tre år med min dotter?”

Premium: Charlotte Rohlin om cancern: "Jag har accepterat döden – men vill leva"

Magdalena Forsberg om straffet i TV4: ”Vidriga”

Premium: Ikonen om sitt nya projekt – och idrottarnas beslut: ”Tragiskt”

Förmaksflimmer kopplas till annan svår sjukdom

Premium: Tre gånger så hög risk • Överläkaren: ”Vissa märker det inte”