Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Korsås slutar som stadsdirektör

JÖNKÖPING. Stadsdirektören Carl-Johan Korsås slutar efter bara sex månader på sin post.
I stället ska han bli vd på ett företag i Göteborg.
- Det har varit familjeskäl som avgjort beslutet, säger Korsås i ett pressmeddelande.
Carl-Johan Korsås tillträdde sin tjänst som stadsdirektör så sent som i september i fjol. När han nu lämnar uppdraget är det för att bli ny vd på Förvaltnings AB Framtiden i Göteborg.
- Jag har trivts mycket bra i Jönköping och med mina medarbetare. Till sist har det dock varit familjeskäl som avgjort beslutet, säger Carl-Johan Korsås i ett pressmeddelande.

Söker efterträdare

Bolaget han ska börja arbeta för är ett moderbolag för den samlade allmännyttan i Göteborg med drygt 69.000 lägenheter. Korsås har tidigare varit stadssekreterare i Göteborg under tio år.
Den politiska ledningen i Jönköping påbörjar efter påsk diskussionerna om vem som kommer bli Carl-Johan Korsås efterträdare. Korsås kommer vara kvar på sin post under ytterligare sex månader.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.