TOFFELHJÄLTE? Nu kan vovven sova i en skön sko. Foto: www.sasquatchpetbeds.com
TOFFELHJÄLTE? Nu kan vovven sova i en skön sko. Foto: www.sasquatchpetbeds.com

Köp en toffla till hunden - att sova i

Publicerad
Uppdaterad
Gillar du foppatofflor?
Nu kan du köpa en till din hund - att sova i.
Glöm vanliga, tråkiga hundsängar. Varför inte matcha dina egna fötter med vovvens nattlogi? Hundsängen Sasquatch, som kommer från USA och säljs på nätet, består helt enkelt av en överdimensionerad plasttoffel av så kallad foppa-modell, fodrad med en mysig ”socka” i fleece. Och skulle sockan mot all förmodan börja lukta fotsvett - förlåt, hundsvett - så går den lätt att ta ur och tvätta.
Toffelsängen finns bara i en storlek men passar både små och stora hundar, såväl som katter. Det finns flera olika färger att välja mellan. Priset? Knappt 750 kronor.
Lisa Jannerling
Lisa Jannerling

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag