Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kommunalråd hittad naken och berusad på kontoret

Det folkpartistiska kommunalrådet Tommy Lundin hittades i går morse kraftigt berusad och naken på sitt kontor. I dag sitter Folkpartiet i Haninge i krismöte. Det kan leda till att FP-politikern tvingas avgå.
Tommy Lundin tog i slutet av förra året time-out, efter att han varit berusad på jobbet. Den gången gav partiet honom en chans till.
FP-politikern inledde en behandling mot sitt missbruk och återvände så småningom till jobbet.
Men i går morse hittades han på sitt kontor av en fastighetsskötare.

Tog in på hotell

- De hittade kommunalrådet Lundin kraftigt berusad och naken på sitt rum, säger Mikael Trolin, ordförande för Folkpartiet i Haninge.
Tommy Lundins fru kom till platsen och gjorde där bedömningen att han skulle föras till sjukhus. Men Handens sjukhus ville inte ta emot honom. I stället försvann FP-politikern från platsen.
Senare på kvällen hittades han på ett hotell i Haninge.

"Inte välkommen"

I dag samlas Folkpartiet i Haninge för ett krismöte. Och det ser ut som att Lundin kommer att förlora sin plats på valsedeln till kommunfullmäktige och tvingas avgå som kommunalråd.
- Under rådande omständigheter är han inte välkommen tillbaka till sin arbetsplats. Det är ett beslut som de övriga gruppledarna i majoriteten i kommunen tagit, säger Mikael Trolin.
Expressen har utan framgång sökt Tommy Lundin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.