Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här dör världens största korallrev

De lever mitt bland bleknande korallrev, kraftiga cykloner och fladdermöss som faller döda från träden. Men i Cairns, Australien, låtsas man helst inte om klimatförändringarna.

– Vi hör ofta att man inte ska prata om de skadade korallreven, eftersom det är för deprimerande. Då kommer folk inte att resa hit, säger Rachael, 17.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Lyxområdet kommer att slukas av havet

Mångmiljonvillor måste byggas på pålar – men invånarna tror inte på klimatförändringar

Ny forskning: Sättet du hostar avslöjar om du har covid-19

70 000 hostningar analyserade

Därför kan Johan Glans samla miljonerna på hög

Komikerns bolag går som tåget • ”Folk kastar pengar på mig”