Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressen TV sänder fyra klimatreportage från CNN

CNN-reportern Arwa Damon spenderade närmare en månad i Antarktis. Foto: Skärmdump/CNN

Hoten mot Antarktis och Stora barriärrevet, framstegen inom energisektorn och byggena av framtidens storstäder.

Expressen TV sänder nu fyra olika klimatreportage som gjorts av samarbetskanalen CNN.

Med start i kväll klockan 20.30 kommer Expressen TV sända fyra exklusiva klimatreportage från samarbetskanalen CNN. I kvällens första reportage får tittaren följa med CNN:s Arwa Damon till Antarktis. CNN-teamet spenderade en månad i området för att bland annat studera klimatförändringarnas effekter.

I de övriga reportagen får tittarna bland annat följa med till Stora barriärrevet i Australien och stifta bekantskap med några av framstegen och innovationerna som görs inom energisektorn.

– Vi är stolta över vårt framgångsrika samarbete med CNN och ser fram emot att utveckla det ytterligare genom klimat-tv-satsningen. Expressen TV:s ökade engagemang kring klimatfrågor är ett ypperligt tillfälle för detta då vår partner CNN sedan länge är mycket involverade i frågor kring hållbarhet, säger Bella Levy, chef Expressen TV.

Reportagen kommer sändas kommande fyra onsdagar klockan 20.30 i Expressen TV.

Det handlar reportagen om

Expedition Antarctic

CNN-reportrarna Arwa Damon och fotografen Brice Laine spenderade närmare en månad på en isbrytare i Antarktis för ett reportage om klimatförändringarnas effekter i området.

Foto: Skärmdump/CNN

Race to Save the Reef

CNN-reportern Ivan Watson tar med tittaren ner i havet för att kolla närmare på Stora barriärrevets skador, men också för att prata med forskare om vad som görs för att rädda det.

Foto: Skärmdump/CNN

Powering Your World

CNN:s Nina Dos Santos reportage från den stora mässan Future Energy Expo handlar om framstegen och de olika innovationerna som görs inom energisektorn.

Foto: Skärmdump/CNN

City of Tomorrow

CNN-reportern Rachel Crane träffar människor som på olika sätt bidrar till att skapa framtidens städer.

Foto: Skärmdump/CNN