Di Leva, Vikingarna, Peter Jöbak - och många fler är inbjudna av Anders Lundin att uppträda på Skansen i sommar.
Di Leva, Vikingarna, Peter Jöbak - och många fler är inbjudna av Anders Lundin att uppträda på Skansen i sommar.

Klart för allsång

Publicerad
Uppdaterad
"Robinson" och "Allsång på Skansen".
Om Anders Lundin själv fick välja.
- Tänk om det gick att kombinera programmen. Malaysia på vintern och det här på sommaren, drömmer han.
För exakt ett år sedan stod Anders Lundin på en strand i Malaysia. Och nästa vecka åker TV3 i väg med nya Robinsondeltagare. - Det är klart att jag saknar Malaysia. Men jag ångrar mig ändå inte. Allting har ett slut. Och det här är minst lika kul. Men så drömmer han sig bort en kort stund, och konstaterar: - Det optimala vore förstås om jag fick göra både och. I sommar ska han - om allt går vägen - överraska publiken och tv-tittarna med dragspel. Fast på den traditionella presskonferensen i går lät det så där. - Det är otroligt svårt, men jag har ju nästan en månad på mig att träna, konstaterar Lundin.

Di Leva gör debut

Det blir en stjärnspäckad sommar på Skansen. Aldrig tidigare har så många heta svenska artister bokats upp för ett tv-program. Många av dem var på plats under den traditionella presskonferensen i går. Thomas Di Leva gör allsångsdebut: - Det här är ett bra slag för den svenska visan. Och programmet är ju en tradition. Det ska bli roligt. Peter Jöback: - "Allsång på Skansen" är ett trevligt program med en blandad publik. Det är kul att få vara med. SVT har redan hunnit med en första kupp - mot TV4. För ett par veckor sedan gjorde nämligen Loket stor sak av att Vikingarna gjorde sitt sista tv-framträdande i "Bingolotto".

Ångrade farväl

I sommar är de tillbaka i "Allsång på Skansen". - Ja, hahaha. Jag trodde faktiskt också att "Bingolotto" skulle bli det sista, men så kom det här, konstaterar Christer Sjögren. - "Allsång på Skansen" förenar människor i alla åldrar och det finns en enorm gemenskap och värme här, så det känns bra.

Fortsätter solo

Efter "begravningen" väntar ändå nya äventyr för hans del. - Solokarriär? Jo, i någon form blir det väl så. Jag ska hålla på med sång och musik även i fortsättningen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag