Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kickis hemlighet

Ni känner henne som Kicki Berg. Men egentligen heter hon Margareta Ihrfelt. "So you think you can dance"-programledaren lever med dubbla identiteter. - Det är lite lättare i tv, säger "Kicki Berg".

FAKTA

Margareta Ihrfelt

Ålder: 31
Bor: Stockholms innerstad.
Familj: Man och barn.
Kuriosa: Lever vid sidan om sitt lyxiga programledarliv ett vanligt liv folkbokförd som Margareta. Var folkbokförd som Margareta Berg fram till och med förra året men bytte under 2007 efternamn till Ihrfelt efter att ha gift sig.

Kicki Berg


Ålder:
31
Bor: Stockholms innerstad.
Yrke: Programledare i tv, aktuell i Kanal 5:s ”So you think you can dance” som hade premiär i måndags.
Kuriosa: Syns ofta på olika kändisgalor och har genom åren fått många priser, bland annat som bäst klädda. En världskändis och en av MTV:s genom tiderna mest kända svenska profiler.

När hon presenteras som Kanal 5:s programledare så är det under namnet Kicki Berg - men när programledaren ropas upp hos tandläkaren låter det annorlunda. Innan "Kicki Berg" reser sig upp i väntrummet ropar tandläkaren nämligen ett helt annat namn:
- Margareta Ihrfelt, varsågod!

"Margareta var lite långt"

Kicki Berg skrattar när Expressen ringer upp för att höra om det verkligen kan stämma, om hon i själva verket heter Margareta Ihrfelt och inte alls Kicki Berg som nog alla tv-tittare vid det här laget tror.
- Ja, så är det. Jag heter Margareta men kallas för Kicki. Jag tyckte nog att Margareta var lite långt när jag var yngre så då "bytte" jag och började att kalla mig för Kicki. Det blev så av en slump, säger Margareta "Kicki Berg" Ihrfelt.
Finns det några som kallar dig för Margareta Ihrfelt?
- Nej, det är nog bara myndigheter, när de ringer och söker en och så där. Men Margareta är ju mitt födelsenamn så det är jag van vid.
Du är i dag folkbokförd som Margareta Ihrfelt. Funderar du på att byta till Kicki även där, så att du heter det på riktigt?
- Byta igen? Nej, det tror jag inte. För mig är det här inget konstigt eftersom jag har kallats för Kicki nästan hela livet. Men för andra som inte vet om det är det nog tillräckligt förvirrande som det är.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!