Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kates brors kärlekslycka – hyllar prinsessan Diana

Drottning Elizabeth II är den nuvarande monarken.
Foto: REX B. CORDELL / REX
Foto: MIKE FORSTER/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK / MIKE FORSTER/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JAMES WHATLING / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

I hemlighet uppges Kates bror, James Middleton, ha förlovat sig med franska flickvännen Alizee Thevenet, 29, skriver Daily Mail.

Enligt tidningen kan han hämtat Inspiration från prinsessan Diana. 

– De kommer bekräfta det nästa vecka, säger en källa. 

Det har gått knappt 18 månader sedan James Middletons, bror till hertiginnan Kate som är gift med prins William, förhållande med skådespelaren Donna Air nådde vägs ände. 

Men nu har han funnit lyckan igen. 

För en månad sedan flyttade James Middleton ihop med franska flickvännen Alizee Thevenet som inom kort kan bli hans fru. 

Brittiska tabloiden Daily Mail skriver att paret har förlovat sig i hemlighet – och kommer bekräfta nyheten nästa vecka. 

– De har hållit det hemligt men nyheten har börjat sprida sig bland vänner. De kommer bekräfta det formellt nästa vecka, säger en källa till tidningen. 

Kates brors kärlekslycka – förlovad med Alizee, 29

Paret bor numera i västra London och bland vänner beskrivs Alizee Thevnet som ”den rätta”. 

Fransyskan flyttade till Storbritannien för sex år sedan och har studerat ekonomi. Sin blivande make träffade hon på South Kensington Club i fjol. Sittande vid sitt bord fick hon plötsligt en lapp från en servitör. På lappen, som var från James Middleton, stod det: ”Jag brukar aldrig göra så här, men vill du ta en drink med mig?”

Men exakt vem det rörde sig om hade Alizee Thevnet ingen aning om.

– Det var inte förrän de träffades för en drink som Alizee insåg vem han var. En av henens vänner berättade det för henne, säger en källa till Daily Mail. 

Hämtade inspiration från Diana

Under prins Williams och hertiginnan Kates bröllop för över åtta år sedan hyllade sonen sin mamma vid ett flertal tillfällen. Kate gick bland annat uppför altargången till samma psam, ”I was glad”, som prinsessan Diana gjort 30 år tidigare. 

Daily Mail skriver att förlovningen mellan James Middleton och Alizee Thevnet också kan ha hämtat inspiration från brittiska kungahuset och prinsessan Diana. Tidningen skriver att ringen var av ädelstenen safir som även systern fick av prins William som i sin tur ärvt den av Diana.

LÄS MER HÄR: Boris Johnsons flickväns drag – kopierar Kate Middleton

LÄS MER HÄR: Kates ovanliga val: Hyllas för kläderna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.