Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vattenballong kastades från bostad – riskerar vräkning

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Arkivbild. Balkongerna i bilden har inget med nyheten att göra.
Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT / TT NYHETSBYRÅN

En kvinna i Malmö har länge skapat oljud och stök för sina grannar. Nu riskerar hon att vräkas, rapporterar Hem och Hyra.  

En 38-årig kvinna riskerar att vräkas från sin trerumslägenhet i stadsdelen Möllevången i Malmö. Anledningen är att grannar och närboende sedan länge stört sig på höga ljud, spring i trappan och bråk. Dessutom har förbipasserande fått vattenballonger på sig som kastats från lägenheten, det menar hyresvärden i huset. Även fyrverkerier uppges ha skickats från lägenheten. 

Polisen har flera gånger behövt ta sig till lägenheten efter klagomål. Nu har hyresvärden sagt upp hyresgästen och vill hon flyttar så fort som möjligt. Kvinnan, som flyttade in i lägenheten 2018, fick sin första varning redan efter ett år. Hyresvärden har sedan dess skickat flera varningsbrev till henne, men utan förbättring. 

Fallet utreds just nu hos hyresnämnden, skriver Hem och Hyra. 

Hit kan du vända dig om du behöver slå larm

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.