Kannibalen: Jag åt mitt offers hjärta

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Han slet ut sitt offers hjärta och åt av det.

Nu åtalas den franske fången Nicolas Cocaigne för det bestialiska mordet på sin cellkamrat.

I onsdags morse hittades Thierry Baudrys stympade kropp i hans cell i ett fängelse i den franska staden Rouen. Hans ena cellkamrat, Nicolas Cocaigne, har erkänt mordet - och lite där till.  Han påstår nämligen att han slitit ut Baudrys hjärta och ätit av det. Nu har obduktionen kommit och den visar mycket riktigt att det saknas delar av den mördade mannens kropp i trakten kring hjärtat.

Hävdar att han sov

 - Frånvaron av dessa kroppsdelar, som inte heller återfanns på brottsplatsen, gör att den åtalade mördarens erkännande rörande kannibalism antagligen är sanna, säger åklagaren Joseph Schmit enligt AP.  Nicolas Cocaigne har inte sagt varför han åt av sin medfånges hjärta. Han kommer nu åtalas för mordet, och möjligtvis även kannibalism. En tredje man som befann sig i cellen hävdar att han sov under mordet. Det tror inte åklagaren på, och även han kommer åtalas för mord.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.