Socialdemokraternas nye partiledare Stefan Löfven och bloggerskan Linda Thelenius (före detta Rosing) bor i samma trappuppgång. Foto: Privat
Socialdemokraternas nye partiledare Stefan Löfven och bloggerskan Linda Thelenius (före detta Rosing) bor i samma trappuppgång. Foto: Privat

Kändismötet i trappen

Publicerad
Uppdaterad
Här är Linda Thelenius egen bild på sin granne Stefan Löfven.
I sin blogg berättar hon om sitt möte med S-ledaren i trapphuset.
"Han var supertrevlig och ville självklart ställa upp på bild", skriver hon.
I fredags skrev Expressen.se att bloggaren Linda Thelenius, före detta Rosing, bor i samma hus på Wallingatan i centrala Stockholm som S-ledaren Stefan Löfven.
- Jag ska ta en bild på honom så klart, sa Linda Thelenius då.
Och nu har hon träffat på Löfven i trapphuset. I går söndag skrev hon om mötet i sin blogg.
"Jag hade tur i dag. Medan jag stod och väntade på att hissen skulle komma ner, så fick jag se att Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven stod där med sin fru. Självklart passade jag på att ta en bild med honom. Precis som jag sa att jag skulle göra när jag träffade på honom", skriver Linda i sin blogg.

"Han skojade"

Enligt henne hade Löfven ingenting emot att vara med på en bild och hon beskriver honom som "jättetrevlig".
"Han frågade snällt hur allt var och han skojade lite när vi skulle ta bilden", skriver hon i bloggen.
Linda Thelenius berättar även för Expressen.se om mötet.
Kan du tänka dig att rösta på Socialdemokraterna nu?
- Det kanske jag ska. Det vet man aldrig. Han är så himla trevlig och han verkar så himla jordnära och bra. Han känns stabil.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag