Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kampen mellan föräldrarna fortsätter efter SVT-serien

Efter fem månader återförenas en kidnappad åttaåring med sin pappa, medan mamman döms för att ha fört bort pojken.Foto: SVT

SVT-dokumentären ”Att rädda ett barn” har engagerat många tittare.

Serien skildrar en vårdnadstvist som urartade till kidnappning, där en barnrättsgrupp anklagas för att förvärrat problemet.

Men dramat fortsätter långt efter det att tv-kamerorna släckts – den rättsliga striden mellan föräldrarna är i full gång.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Sök i listan: Så många har smittats där du bor

Statistik över antal coronadrabbade i alla postnummer i Skåne

Bästa kriminalserierna att streama nu i sommar

GETINGBETYG: 13 nervkittlande deckare på Netflix, HBO, C More och Amazon prime

Emmies längd var ovanlig sjukdom – blev bara 16 år

Läkarna missade signalerna • Mamma Helena: ”Låg i sängen och grät”