Källa: Melania och Ivanka ber Trump att inte ställa upp

Trump-supportrarnas protest efter razzian
Melania Trump, Donald Trump och Ivanka Trump.
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Frun Melania och dottern Ivanka försöker övertala Donald Trump att inte ställa upp i nästa val. Det uppger en källa för RadarOnline.

– Det är inte mycket som Melania och Ivanka är överens om, men båda vädjar till honom att meddela att han inte ställer upp i nästa val, säger källan.

USA:s före detta president Donald Trump är föremål för flera olika utredningar. Efter FBI-razzian mot hans hem i Florida anklagade Trump New Yorks justitieminister Letitia James för att bedriva en kampanj för att ”förgöra” honom.

Trump har fortfarande inte slagit fast om han kommer att ställa upp i presidentvalet 2024 eller inte. Nu pågår övertalningsförsök från hans fru och dotter att få honom att inte kandidera, uppger en källa som står Trump-familjen nära för RadarOnline.

– Det är inte mycket som Melania och Ivanka är överens om, men båda vädjar till honom att meddela att han inte ställer upp i nästa val. De tror att allt det här försvinner om han sätter stopp för alla spekulationer, säger källan.

”Melania och Ivanka har fått nog”

Det finns enligt källan en uppfattning om att utredningarna och razzian ”beror på att vissa är rädda att Donald kommer att ställa upp 2024”.

– Det här påverkar inte bara Donald, det påverkar hela familjen. Melania och Ivanka har fått nog av de ändlösa utredningarna och uppmärksamheten. De vill återgå till sina glamourösa liv. De vill bara att allt det här ska ta slut, säger källan.

Samtidigt vill Donald Trumps söner Donald Jr. och Eric att deras pappa ska ställa upp och försöka återta Vita huset.

– Det är en splittrad familj, säger källan.

Trumps domedagsfilm – utmålar ett USA i förfall

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.