Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera personer har skadats i stort bråk

Foto: Janne Åkesson/Swepix

Flera poliser och ambulanser har varit på plats vid en pub i Märsta norr om Stockholm.

Flera skott hördes i området, och ett stort område kring puben är avspärrat.

– Vi fick ett larm om att det var fullt slagsmål och skottlossning i området runt järnvägsstationen, säger Kjell Lindgren vid polisen i Stockholm.

En stor polisinsats har pågått vid en krog i Märsta, norr om Stockholm.

Polisen fick larmet 23.40 natten mot onsdagen.

– Man sa att det var fullt slagsmål och skottlossning. Så här långt har vi hittat fem skadade personer, varav en har skottskador och skärskador, säger Kjell Lindgren vid polisen i Stockholm.

– Alla skadade, som påträffades på olika platser utomhus i området, är förda till sjukhus. Två personer är gripna misstänkta för delaktighet. Det hela rubriceras som mordförsök i nuläget.

Inga personuppgifter i nuläget

Kjell Lindgren berättar vidare att polisen inte har några personuppgifter i nuläget, vid halv två natten till onsdagen, och han kan därför inte säga om personerna är kända av polisen sedan tidigare.

Är det frågan om en gänguppgörelse?

– Eftersom jag inte vet vilka personerna är, vågar jag inte ha någon uppfattning om det, menar Kjell Lindgren.

Texten uppdateras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.