Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Joy M'Batha är rösten bakom sensuella soptunnorna

Flörtiga inviten – från den talande soptunnan i Malmö.
Joy M'Batha under Popaaganda i Stockholm 2017.
Foto: Mattias Hansson/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Åh, precis där ja”. ”Mmm mer”.

De ”sensuella” soptunnorna i Malmö har väckt stor uppståndelse och många har undrat vem som är rösten bakom de flirtiga orden.

Nu bekräftar artisten Joy M'Batha för Sydsvenskan att det är hennes röst i de pratande soptunnorna.

Expressen har tidigare berättat om Malmö stads satsning på pratande ”sensuella” soptunnor som ska få invånare att slänga mer av sitt skräp.

Bland annat kan Malmöborna få höra en rös säga saker som: ”kom snart tillbaka och gör det där igen”, ”aaaa, det där var galet skönt” och ”åh, precis där ja” när de slänger sitt skräp.

Artisten bekräftar: ”Nu kan ni höra mig stöna”

Malmö stad har inte velat avslöja vem det är som pratar – men nu går artisten Joy M'Batha ut med att det är hon som stönar.

”Grattis till er som bor i Malmö. Nu kan ni höra mig stöna samtidigt som ni tar hand om miljön!”, skriver artisten i en story på Instagram, uppger Sydsvenskan.

Förutom att vara rösten i de ”sensuella” soptunnorna är Joy M'Batha dessutom aktuell som sommarpratare. Den 18 augusti pratar hon i Sommar i P1.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.