Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Journalisten stängs av – onanerade i videosamtal

Torsdagens debatt blir Trumps sista chans att ta revansch.
Jeffrey Toobin stängs av från tidskriften The New Yorker.Foto: BOB DAEMMRICH / POLARIS POLARIS IMAGES
Jeffrey Toobin har tidigare släppt boken ”Too close to call”, om presidentvalet 2000.Foto: BOB DAEMMRICH / POLARIS POLARIS IMAGES
Det var i ett videosamtal med appen Zoom som Jeffrey Toobin onanerade, enligt New York Times.Foto: Sven Kanz/Geisler-Fotopress/AP

Skribenten Jeffrey Toobin stängs av från tidskriften The New Yorker efter att han onanerade i ett videosamtal med kolleger, enligt New York Times.

– Jag gjorde ett pinsamt dumt misstag när jag trodde att jag inte syntes i bild, säger Toobin, i ett uttalande.

Det var under ett videosamtal på Zoom med medarbetare från The New Yorker och radiokanalen WNYC som Jeffrey Toobin, 60, syntes onanera i bild, vilket Vice var först med att skriva om.

Enligt New York Times hände det under en paus i redaktionernas planering inför amerikanska presidentvalet, när Jeffrey Toobin hade startat ytterligare ett videosamtal.

– Jag gjorde ett pinsamt dumt misstag när jag trodde att jag inte syntes i bild. Jag ber om ursäkt till min fru, min familj och mina kolleger, säger Toobin, i ett uttalande.

Toobin stängs av från New Yorker

Nu har han stängts av från sitt arbete på The New Yorker under tiden som händelsen utreds.

– Jag är ganska säker på att Toobin inte förstod att vi kunde se honom, säger kollegan Masha Gessen, till New York Times.

Enligt tidningen fortsatte samtalet som om inget hade hänt.

Jeffrey Toobin är jurist i grunden och har även haft uppdrag som juridisk kommentator för CNN och ABC News. CNN uppger att Toobin har bett om ledigt från sitt arbete på tv-kanalen.

USA-experten: Han ringer dem när han gått och lagt sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.