Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jonas Sjöstedt fick rycka in som barnvakt

Ebba Busch Thor (KD) fick inte ihop livspusslet utan fick ta hjälp av partiledaren Jonas Sjöstedt på andra sidan blockgränsen.Foto: Anna-Karin Nilsson
Jonas Sjöstedt (V) fick rycka in som barnvakt.Foto: Anna-Karin Nilsson
Ebba Busch Thors man Niklas Thor med sonen Birger i Almedalen.Foto: Anna-Karin Nilsson

Ebba Busch Thor (KD) tog med sig sonen Birger till tv-huset när hon skulle möta Jonas Sjöstedt (V) i "Gomorron Sverige".

Det ledde till en oväntad uppgift för Jonas Sjöstedt.

"Sjöstedt passade B medan jag var i sminket", skriver Ebba Busch Thor på Instagram.

På fredagen möttes Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt i "Godmorgon Sverige" på SVT i en debatt om migration.

Sjöstedt fick passa Birger

På Instagram berättar Ebba Busch Thor att hon inför sin medverkan inte fick ihop livspusslet på annat sätt än att ta med sig sin son Birger till tv-huset - vilket ledde till en oväntad uppgift för Jonas Sjöstedt.

"Sjöstedt passade B medan jag var i sminket. Det gick utmärkt fram tills han kom på att han var hungrig. Lilla B alltså. Inte Jonas", skriver Ebba Busch Thor skämtsamt till en bild Instagram till en bild där hon håller lilla Birger.

– Jag tackar för förtroendet och den fina stunden vi fick tillsammans. Jag rycker gärna in igen, hälsar Jonas Sjöstedt i ett sms via sin pressekreterare Sofia Zouagui.

 

 

 

Busch Thor: "Uppskattar"

Busch Thor passar också på att hylla de tillfällen när man kan mötas bakom politiska meningsskiljaktigheter.

"Ibland är svensk politik bara käbbel men det finns också fina stunder när man möts bortom de politiska meningsskiljaktigheterna. Uppskattar dem mycket", skriver hon i inlägget.

Ebba Busch Thor berättar också på Instagram att hon och sonen avslutade besöket i tv-huset med att hälsa på Bolibompadraken. Nu hoppas hon på ett lugnt veckoslut efter en intensiv vecka och passar på att önska trevlig helg i inlägget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.