Jonah Falcon, 35, har 34 centimeter lång snopp som har förstört hans liv.
Jonah Falcon, 35, har 34 centimeter lång snopp som har förstört hans liv.

Jonah Falcons snopp är 34 cm lång

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Storleken har haft betydelse för skådespelaren och författaren Jonah Falcon.
- Att ha världens största penis har förstört mitt liv, säger Falcon.
Jonah Falcon, 35, har blivit känd för att ha världens största penis. Hans könsorgan har mätts till 34 centimeter. Och nu blir hans liv dokumentär. Kändisskapet har förvandlat Falcons liv till ett helvete.

Bara en sexleksak

Författaren uppfattar det som att folk betraktar honom enbart som "en sexleksak". Och han har slutat med sex utanför fasta förhållanden bara därför. - Det har blivit ett riktigt problem. När jag var yngre så gick jag ut i tajta byxor och sov med en ny person varje natt, men jag blev utbränd och desillusionerad, säger Falcon i Sun. - Mitt senaste förhållande tog slut 1996. Nu vill jag bara hitta en flickvän som inte tycker att jag är ett missfoster.

Legat med hundratals

Jonah förlorade sin oskuld när han var tio år gammal med en åtta år äldre kvinna. När han blev myndig upptäckte han snart klubblivet i hemstaden New York. - Jag har legat med så många människor att jag tappat räkningen. Antagligen hundratals. - Det var fler män än kvinnor som kom fram till mig. Jag gick aldrig hem ensam. Och jag har haft sex med kändisar, både män och kvinnor. Men jag säger inga namn.

"Tittar bara på byxorna"

Jonah tror att livet blivit annorlunda om han fötts med en mer normal kropp. - När jag träffar människor så har de svårt att titta mig i ögonen, de tittar bara på vad jag har i byxorna. - Jag undrar ofta hur mitt liv hade blivit om jag hade haft en mer normal storlek. Jag hade antagligen haft ett mer ordnat liv i dag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag