Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Johansson varnar för nytt parti: ”Extremt farligt”

Den utlovade vändningen av dödskjutningarna uteblev. Istället visar de senaste siffrorna på en fortsatt kraftig ökning av det dödliga gängvåldet i år.

I en stor intervju med Expressen ger Morgan Johansson sin syn på varför regeringen inte lyckats bryta utvecklingen, och det som enligt honom blir nästa stora steg för att trycka tillbaka våldet.

Samtidigt varnar han i kraftfulla ordalag för det nybildade partiet Nyans, som nu försöker locka muslimska väljare i de socialt utsatta områdena.

– Det är extremt farligt, säger han.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.