Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer delar bilder på sonen – visar drogens ansikte

Det här stödet kan erbjudas till de som har drogproblem.
Mamman har valt att lägga upp bilder på sonen för att visa hur snabbt en människa som missbrukar heroin och metamfetamin kan förändras.
Såhär såg han ut tidigare.

”Heroinets och metamfetaminets ansikte” 

Så beskriver mamman till 26-årige Cody Bishop sin son – och visar bilder på hur han förändrats sedan han började ta droger, skriver Mirror. 

”De här bilderna är tagna sju månader isär. Det är så snabbt någon påverkas”, skriver mamman.

Jennifer Salfen-Tracy har inte träffat sin son, 26-årige Cody Bishop på flera veckor. 

Cody Bishop har varit hemlös i flera omgångar sedan han flyttade från barndomshemmet i Las Vegas i USA. Enligt hans mamma Jennifer behandlades han på ett rehabiliteringscenter i Nevada, men lämnade platsen för flera veckor sedan och har sedan dess inte synts till, skriver Mirror.

Nu har mamman valt att lägga upp bilder på sonen för att visa hur snabbt en människa som missbrukar heroin och metamfetamin kan förändras.  

På den första bilden är Cody välbyggd, och ser stark och glad ut. På den andra bilden sitter han ihopsjunken i en bil, utmärglad och rejält mycket smalare än på första bilden – och med små sår över hela kroppen. 

Vill fokusera på drogproblemen i USA

Jennifer skriver att hon var osäker på om hon skulle dela med sig av bilderna och sina tankar kring drogmissbruket, men efter att många hört av sig till henne kände hon att hon ville berätta, eftersom hon insett att många går igenom samma sak. 

”Jag har lärt mig under vägen att det är så många människor och familjer som går igenom samma hjärtesorg, men bara inte pratar om det.”

Hon fortsätter skriva om hur nästan alla familjer hon känner till har någon i släkten med drogberoende. Hon fortsätter:

”Det här är ett verkligt problem i vår värld i dag och vi måste gå samman och fokusera på att lösa det i stället för att regeringen bara oroar sig för att, och spenderar alla sina pengar på att kasta varandra under bussen.”

https://www.facebook.com/jennifer.salfentracy/posts/3314309518609886
Här är tre utrikesnyheter att hålla koll på.