Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man lämnade sin flickvän att dö

Se de senaste nyheterna här.
Jennelle Wulfmeier.
Foto: Privat

Jennelle Wulfmeier, 20, lämnades att dö i en sjunkande lastbil när hennes pojkvän räddade sig själv och flydde platsen, rapporterar tidningen People

Det var i fredags som Jennelle Wulfmeier drunknade i en lastbil som körts ned i en översvämmad bäck i Missouri, USA.

Föraren och pojkvännen Cole McCall, 21, tog sig ur den sjunkande lastbilen och lämnade flickvännen i fordonet utan att kalla på hjälp, skriver People. 

Lurade till sig lastbilen

Olyckan inträffade efter en biljakt under fredagskvällen.

Tidigare under dagen hade pojkvännen köpt en lastbil med en förfalskad 50- dollarsedel, motsvarande 470 kronor. Samma man som blivit lurad på pengar jagade senare paret ned för en gata med återvändsgränd. 

McCall fick inte stopp på fordonet och tillslut låg lastbilen i den översvämmade bäcken. 

Enligt polisen ska 21-åringen ha tagit sig ut ur lastbilen, sagt till mannen som följt efter honom att hans flickvän satt fast – och sedan flytt från platsen. 

Systern i sorg

Mannen som följt efter paret larmade räddningstjänsten, men när polisen väl var på plats var det omöjligt att hitta fordonet då bäcken hade fyllts med ännu mer vatten. 

– Att bli lämnad av sin pojkvän – det är svårt nog att förstå hur man skulle kunna lämna en annan människa bakom sig i den situationen, säger polismannen Tim Moore från Elsberry Polisstation, enligt People.

Jennelle Wulfmeiers syster skriver om tragedin på Facebook:

”Det här är min bästa vän, min syster. Tanken var att jag skulle ha åkt med henne den kvällen Cole kraschade bilen och lämnade henne i bäcken. Det sista hon någonsin skickade till mig var två meddelanden vid 22:30, sekunder innan hon lämnades i bilen”.

https://www.facebook.com/elizabeth.watson.395017/posts/2579783732252877

Kroppen hämtades dagen efter

Dagen efter händelsen återvände räddningstjänsten till platsen för att lyfta upp lastbilen från bäcken med Jennelle Wulfmeiers kropp.

– Det var särskilt tufft eftersom det handlade om någon som var så ung, säger Tim Moore till tidningen. 

”Jennelle lämnades i vattnet i 12 timmar innan hennes kropp kunde återhämtas”, skriver hennes moster på en insamlingssida tillägnad Jennelles begravning.  

Hon tillägger:

”Det här var en oväntat och hemskt dödsfall som familjen inte kunde förutspå eller förbereda sig för”. 

Häktad och anklagad

Enligt People ska McCall ha stulit en annan bil för att ta sig från platsen där hans flickvän dog.

Han sitter nu häktad med en en borgen på 100 000 dollar och är anklagad för vållande till annans död samt stöld av motorfordon. 

Flera vänner till Jennelle Wulfmeier har de senaste dagarna skrivit om dödsfallet på Facebook. 

”Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta, det krossar mitt hjärta. Du såg mig i mina sämsta stunder men också de bästa. Du har funnits där för mig genom allt”, skriver en vän. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.