Johan Halvardsson återvänder nu till HV 71.
Johan Halvardsson återvänder nu till HV 71.

"Jag kan stanna längre än säsongen ut"

Publicerad
Uppdaterad
I går landade Johan Halvardsson i Sverige.
Om alla papper blir klara gör han elitseriecomeback redan i morgon då HV 71 möter Färjestad borta.
Och veteranbacken kan ge klubben en tidig julklapp.
- Jag kan tänka mig att stanna längre än säsongen ut. Är det någonstans i Sverige jag ska spela så är det i HV 71, säger Halvardsson.
Expressen har tidigare skrivit att Halvardsson valt att bryta kontraktet med New York Islanders för att återvända till HV 71. Halvardsson lämnade Jönköpingsklubben efter säsongen 2005/2006 då han skrev på för Islanders och spel i NHL. Men tiden i USA har mestadels handlat om bänknötande i farmarlaget Bridgeport. - När jag började tänka på hur det skulle vara att komma hem så var det egentligen inte så mycket att fundera på, säger Halvardsson. I dagsläget är backen kontrakterad säsongen ut. Men HV 71 jobbar på förlängning. - Vi kommer att sätta oss ner och diskutera det så fort vi får tid, säger klubbens sportchef Fredrik Stillman. och Halvardsson är med på noterna. - Får jag en förfrågan i dagsläget så tackar jag kanske inte ja direkt. men jag tackar definitivt inte nej heller.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag