"Jag gillar tokiga utmaningar och män inom näringslivet"

Publicerad
Uppdaterad
Siméla Meletlidou är bara en av kvinnorna som mer än gärna vill träffa den hemliga affärsmannen i Borås.
Hon brinner själv för affärsvärlden och är singel sedan några år tillbaka.
- Jag tror att vi skulle passa bra ihop, säger hon.
Det var sonens flickvän som tipsade Siméla Meletlidou om att en affärsman från Boråtrakten söker sin blivande och Siméla nappade direkt - Jag gillar tokiga utmaningar och män inom näringslivet. Eventuellt kan jag tänka mig att gifta mig, säger hon. Hon har varit singel sedan slutet av 1997 då hon separerade från sin man.

"Dags att träffa någon"

-Nu känner jag att det börjar bli dags att träffa någon. Förut har jag inte tänkt så mycket på karlar, men nu har jag utvecklats, säger hon. Siméla Meletlidou är 52 år och arbetar som frilansjournalist och författare. Familjen består av två utflugna söner. Hon är född i Grekland och bor nu i Stockholm sedan flera år tillbaka. - Men jag kan tänka mig att bo i Borås eller någon annanstans i världen. Jag har ingenting som binder mig, säger hon. Hon driver en egen blogg, går på seminarier och fördjupar sig inom affärsvärlden. - Jag håller på att lära mig mer inom affärsområdet. Förut var jag bara hustru och mamma, men efter skilsmässan har jag börjat göra så mycket mer, säger hon.

Drömmer om en man som stöttar

Hon drömmer om en man som stöttar henne i hennes framtida planer. - Jag vill att han ska utvecklas med mig. Hur skulle du beskriva dig själv? - Jag är snygg i alla fall, min snygghet är mest inombords, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag