Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivankas oväntade kärleksord till prins Harry och Meghan Markle

Ivanka Trump gratulerade prins Harry och Meghan Markle till deras förlovning – tre veckor efter offentliggörandet.Foto: MICHAEL SOHN / AP TT NYHETSBYRÅN

Brittiske prins Harry och kärleken Meghan Markle gifter sig nästa år.

När den amerikanska presidentdottern Ivanka Trump gratulerade paret för förlovningen inleddes samtidigt vilda spekulationer:

Försöker hon smyga sig in på gästlistan?

Beskedet att prins Harry, 33, förlovat sig med kärleken Meghan Markle, 36, slog ner som en glädjebomb i slutet av november. Paret tog emot lyckoönskning efter lyckoönskning i samband med att de lämnade beskedet, och i vår väntas de gifta sig vid slottet Windsor.

Frågan är bara vilka som kommer bjudas. Nu spekuleras det kring att den amerikanska presidentdottern Ivanka Trump, 36, försöker få sig själv inbjuden till det kungliga bröllopet.

Märkliga meddelandet från Ivanka Trump

Ivanka Trump väntade i tre veckor på att gratulera paret, och när hon väl gjorde det var det på ett speciellt sätt.

"Önskar Meghan och prins Harry en livstid av kärlek, skratt och glädje tillsammans", skrev Ivanka Trump och fortsatte:

"Jag har inga tvivel om att det här paret kommer åstadkomma extraordinära saker, både individuellt och tillsammans. Grattis!"

https://twitter.com/IvankaTrump/status/941682219319463937

Så, vad var det konstiga? Jo, Ivanka Trump kallade Meghan Markle vid förnamn, poängterar flera personer i sociala medier, rapporterar flera medier, däribland People Magazine, Look, och The New Daily.

https://twitter.com/IvankaTrump/status/941682505064878081

Meghan Markle hyllade Ivanka Trump

"Du kommer fortfarande inte få någon inbjudan", skriver en person på Twitter.

"Du vet att det här inte kommer få dig bjuden till bröllopet, va?", skriver en annan.

Att Ivanka Trump anser sig vara på förnamnsbasis med Meghan Markle kan dock ha andra förklaringar än att hon försöker bli inbjuden till bröllopet. För bara tre år sen intervjuade Meghan Markle Ivanka Trump för sin blogg, och de verkar ha fått kontakt. Markle kallade bland annat presidentdottern för "förbluffande vacker" och "så otroligt smart och intelligent".

Prins Harry och Meghan Markle gifter sig den 19 maj nästa år.Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN

Hovet vill inte kommentera

"Hon har inte enbart skapat sig en nisch i sin pappas gigantiska affärsvälde, hon har utan tvekan skapat sitt eget imperium", skrev Markle vidare.

Meghan Markle lovade också att möta upp Ivanka Trump i New York.

"Så här mycket kan jag säga säkert: När vi tar in drinkar, ska jag se till att beställa vad än hon tar för den här kvinnan verkar ha formeln för framgång."

Om det blir någon bröllopsdrink återstår att se. En talesperson vid brittiska kungahuset har avböjt att kommentera om Ivanka Trump kommer stå med på gästlistan, rapporterar People Magazine.

 

LÄS MER: Meghan Markle intervjuade Ivanka Trump 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.