Ivanka Trump berättar i en intervju med peruansk media om de viktigaste råden hon fått från sin pappa, Donald Trump. Foto: EUGENE HOSHIKO / AP TT NYHETSBYRÅNIvanka Trump berättar i en intervju med peruansk media om de viktigaste råden hon fått från sin pappa, Donald Trump. Foto: EUGENE HOSHIKO / AP TT NYHETSBYRÅN
Ivanka Trump berättar i en intervju med peruansk media om de viktigaste råden hon fått från sin pappa, Donald Trump. Foto: EUGENE HOSHIKO / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump. Foto: JIM LO SCALZO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNDonald Trump. Foto: JIM LO SCALZO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump. Foto: JIM LO SCALZO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ivanka Trumps avslöjande: Det är det viktigaste pappa lärt mig

Publicerad

Donald Trumps dotter, som även är anställd som rådgivare till presidenten, berättar nu om den allra viktigaste lärdomen som hon fått hon har fått av sin pappa.

– Han har lärt mig att fokusera på det jobb som ligger framför mig och att aldrig ge upp.

 

Ivanka Trump, 36, befinner sig just nu på ett internationellt möte i Peru.

På plats berättade hon om relationen med sin pappa president Donald Trump och delade med sig av det viktigaste som hennes far har lärt henne sedan hon började arbeta i Vita huset.

– Min pappa har lärt mig att vara modig, att tänka stort och att alltid göra det som känns rätt, säger hon till den peruanska tidningen El Comercio.

– Han har lärt mig att fokusera på det jobb som ligger framför mig och aldrig ge upp, fortsätter hon.

 

LÄS MER: Ivanka i bråk med stabschefen: Han skämmer ut min man 

 

Ivanka Trump befinner sig i Peru för att lyfta frågan om kvinnors ekonomi, och det specifika målet är enligt The Express att få fler latinamerikanska kvinnor att starta egna företag.

– Nu när jag är i Peru är jag väldigt förväntansfull med att berätta om ett nytt iniativ som ska hjälpa kvinnor i regionen att förbättra sin egen ekonomi, berättade Ivanka Trump på en presskonferens i Lima.

På plats i Lima träffade Ivanka Trump även kvinnliga chefer och entreprenörer för att diskutera "ledarroller på arbetsplatser".

Har hamnat i konflikt med stabschefen

Den senaste tiden har rapporter kommit om konflikter på Ivanka Trumps egen arbetsplats, Vita huset.

I början på mars ska hon ha hamnat i bråk med stabschefen John Kelly, som varit kritisk till Ivanka och hennes man Jared Kushners inflytande på presidenten.

I februari beslutade Kelly att nedgradera säkerhetsnivån för bland annat Jared Kushner – vilket ledde till att Kushner tappade tillgång till hemlighetsstämplat material.

Beslutet ska ha försvårat hans arbete som rådgivare i flera utrikespolitiska frågor.

– Varför måste du skämma ut Jered så där, ska hon enligt Newsweek ha sagt till John Kelly.

 

LÄS MER: Ivanka Trump sitter tryggt i Vita huset 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag