Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ivanka Trump semestrar – och har tjejkväll

Ivanka Trump är på semester. På bilder som hon själv lagt upp på sociala medier visar hon några av de saker som hon hittat på tillsammans med vänner och familj. Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / DOULIERY OLIVIER/ABACA STELLA PICTURES

Sommar betyder semester – även för presidentdottern Ivanka Trump. 

Hon har besökt golfanläggningen i Bedminster, New Jersey – som ägs av pappa Donald Trump. 

Ivanka har även hunnit med en tjejkväll med systern Tiffany och svägerskorna Lara och Vanessa Trump. 

Ivanka Trump har tagit semester - samtidigt som Donald Trump de senaste dagarna varit delaktig i en stenhård ordväxling med Nordkorea som ökar spänningarna mellan länderna allt mer. 

I år har Ivanka Trump valt bort Hamptons och Nantucket och andra platser som välbärgade amerikaner annars gärna besöker under sommarledigheten. 

Ivanka Trump har följt med pappa Donald Trump till Bedminster New Jersey där de bor på Trumps lyxiga golfanläggning, skriver Hollywood Reporter.  

För en tid sedan fick Donald Trump kritik för att han tog en lång semester.  Han kommer vara borta från Vita huset i totalt 17 dagar – vilket är ovanligt länge för en sittande president. 

För ett par dagar sedan twittrade presidenten att han faktiskt jobbar även på golfanläggningen. "Det här är inte semester – möten och samtal!" skrev Donald Trump på twitter. 

 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/893964041630212098

 

Vita huset renoveras just nu och under den tiden kan presidentfamiljen inte bo och arbeta där, enligt presidenten. 

Dottern Ivanka är dock mer öppen med att hon är ledig och att hon umgås med släkt och vänner. På sitt Instagramkonto har hon lagt upp en bild där Ivankas äldsta barn, Arabella, 6, och Joseph, 3, går i trappan ombord på presidentplanet Air Force One. 

 

https://twitter.com/IvankaTrump/status/893558706268450816

 

Den 6 augusti fick Ivanka tillfälle att umgås med med systern Tiffany Trump och svägerskorna Lara och Vanessa Trump. "Älskar de här kvinnorna!" skrev Ivanka på Instagram där hon syns på en bild tillsammans med dem. 

 

https://twitter.com/IvankaTrump/status/894231179406266372

 

Här om kvällen lade Ivanka Trump upp en bild på sig själv och två väninnor framför golfbanan ihop med  kommentaren "tjejkväll". Barnen har också varit med på semestern. På en bild på Ivankas instagramkonto syns hur alla tre barnen sitter i soffan. 

"Måndag morgon med det här gulliga gänget!", skriver Ivanka. 

 

https://www.instagram.com/p/BXfiO7Tll_c/?taken-by=ivankatrump

 

Om Ivanka Trump har spelat hunnit spela golf under semestern är oklart. Vad maken Jared Kushner, som är rådgivare åt president Trump, ägnar sig åt är också oklart. 

Parets yngsta son, Theodore, 2, har åtminstone träffat en kanin, vilket även det framgår av Ivankas konto på Instagram. 

 

https://www.instagram.com/p/BXd7Ualloxf/?taken-by=ivankatrump