Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivanka Trump öppnar butik – i Trumptornet

Nu öppnar Ivanka Trump en egen märkesbutik i Trump Tower.Foto: JACQUELYN MARTIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Mottagandet fösta dagen var svalt, enligt Daily Mail.Foto: NATAN DVIR / POLARIS POLARIS IMAGES

Presidentdottern Ivanka Trump har slagit upp dörrarna till en egen väskbutik.

Den lilla affären ligger i botten av Trump Tower på Manhattan – men fick ett svalt mottagande på öppningsdagen, skriver Daily Mail.

Tidigare i år har flera slutat sälja hennes märke.

Att Donald Trumps dotter tillika rådgivare har ett stort modeintresse har nog inte undgått någon. Hennes egna märkesväskor och smycken har tidigare sålts i en egen tvåvåningsbutik i trendiga Soho på Manhattan, enligt Daily Mail.

Butiken stängde ner 2015, och sedan dess har Ivanka Trumps design sålts via stora varuhus som Nordstrom. Men efter dåliga försäljningssiffror har även de slutat sälja presidentdotterns dyrgripar.

LÄS ÄVEN: Meghan Markle intervjuade Ivanka Trump för sin blogg 

Många såg beslutet som ett politiskt ställningstagande – och flera e-handlare följde efter varuhuset. Trump-kritiker hyllade handlarnas ställningstagande och kallade det för bojkott. 

Presidenten själv gick ut på Twitter och skrev att Nordstrom var "orättvisa" mot Ivanka.

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/829356871848951809

Ivanka Trump öppnar butik i Trump Tower

Nu finns det dock möjlighet att fönstershoppa Ivanka-väskorna igen. En ny butik har nämligen öppnat i botten av Trump Tower på 5th Avenue i New York. Under torsdagseftermiddagen var det premiär – men mottagandet under öppningsdagen var svalt, rapporterar Daily Mail. 

Butiken öppnar i Trumptornet på 5th Avenue.Foto: NATAN DVIR / POLARIS POLARIS IMAGES

Inte ens Ivanka Trump själv närvarade, eftersom hon var vid sin pappas sida i Washington DC. Hennes märke ägs dessutom av presidenten, skriver tidningen.

LÄS ÄVEN: Ilskan mot Ivanka Trumps klänning 

Den lilla butiken säljer väskor, smycken och även några juldekorationer. De gäster som hittade till butiken var dock stora beundrare av Ivanka Trump:

– Jag tycker att hon är intelligent och har klass, jag har alltid gillat henne, säger Allison, 40, till Daily Mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.