Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivanka Trump liknar pappa med Winston Churchill

Här Jämför Ivanka Trump presidenten med Winston Churchill.
Ivanka Trump presenterade Donald Trump på söndagen i Ohio.
Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Winston Churchill.
Foto: SÜDDEUTSCHE ZEITUNG/IBL
Donald Trump.
Foto: GENE J. PUSKAR / AP TT NYHETSBYRÅN
Ivanka Trump.
Foto: WILLIAM T WADE JR / PACIFIC COAST NEWS / STELLA PICTURES/PACIFIC COAST NEWS / AVALON

Ivanka Trump jämför sin pappa, president Donald Trump, med Storbritanniens legendariska premiärminister Winston Churchill, rapporterar Independent.  

– Winston Churchill sa ”Det var nationen som hade ett lejons hjärta, jag hade bara förmånen att ge det ett rytande”, sa Ivanka Trump under ett tal i Ohio på söndagen.  

Under söndagen värmde Ivanka Trump upp publiken i Ohio innan det var dags för hennes pappa att kliva på podiet. 

Presidentdottern höll ett brandtal för Donald Trump. Hon passade på att jämföra honom med Storbritanniens premiärminister Winston Churchill som vägrade vika ned sig för Adolf Hitlers nazityskland under andra världskriget. 

– Winston Churchill sa ”Det var nationen som hade ett lejons hjärta, jag hade bara förmånen att ge det ett rytande”, sa Ivanka Trump och fortsatte: 

– Hur mycket påminner det er om vår president och hans rörelse? Han gav oss rytande, han gav oss alla rytande, sa Ivanka Trump, rapporterar Independent

Ivanka: Behövs en ”krigare” i Vita huset

Presidentdottern menade att vad USA behöver är en ”krigare” i Vita huset under de kommande fyra åren, och hon spår att Donald Trump kommer fylla den rollen. 

President Donald Trump håller ett skyhögt tempo under de sista dygnen inför presidentvalet på tisdag och ligger enligt nationella mätningar efter den demokratiske rivalen Joe Biden.  


Tre väljare om varför de röstar på Joe Biden .

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.