Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivanka om Biden: Mycket snack och lite verkstad

Heta snackisarna: Så var nattens presidentvalsdebatt
Ivanka Trump
Foto: CHRIS DUMOND/SHUTTERSTOCK / CHRIS DUMOND/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Eric Trump, Tiffany Trump och Ivanka Trump under nattens presidentdebatt mellan Joe Biden och Donald Trump
Foto: MICHAEL REYNOLDS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Under natten till fredagen möttes Donald Trump och Joe Biden i en sista debatt innan valdagen.

Efter debatten gick Ivanka Trump till hård attack mot Joe Biden på Twitter.

”Min far kandiderade till president på grund av politiker som Biden”, skriver hon. 

Den första presidentdebatten mellan USA:s president Donald Trump och Joe Biden har av många kallats den värsta debatten någonsin. Nattens debatt var något mer sansad när de två presidentkandidaterna möttes i Nashville, elva dagar innan valdagen. 

Kort efter debatten gick Ivanka Trump till angrepp mot Joe Biden på Twitter. I samma tweet passade hon på att hylla sin far, tillika president Donald Trump.

”Min pappa kandiderade till president på grund av politiker som Biden. Bara prat, får inget gjort. Min pappa har varit en ledare som fått saker gjorda och som har hållit sina löften.”

https://twitter.com/IvankaTrump/status/1319476405080645634

Hade masker på sig

I den första debatten mellan de två presidentkandidaterna hade ingen i Trumps familj ansiktsmask på sig, och två dagar senare briserade nyheten att Melania Trump och presidenten själv hade smittats av coronaviruset. Under nattens presidentdebatt hade samtliga medlemmar i Trump-familjen ansiktsmasker på sig. 

Trump: ”Den minst rasistiska personen i detta rum”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.