Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivanka avslöjad – så nära är hon sin syster Tiffany

Ivanka Trump är både dotter och rådgivare till Donald Trump.
Foto: RON SACHS / CNP / POLARIS POLARIS IMAGES
Presidentdottern spenderar mycket tid med pappan i vita huset.
Foto: RON SACHS / CNP / POLARIS POLARIS IMAGES
Systrarna Trump tillsammans med brodern Donald Trump Jr.
Foto: MATT ROURKE / AP TT NYHETSBYRÅN
Familjen samlad på öppningsceremonin för Trump International Hotel i Washington.
Foto: Ap / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
USA:s president Donald Trump.
Foto: POLARIS / POLARIS POLARIS IMAGES

Ord och bilder kan iscensättas, men kroppsspråk är svårt att fejka.

Nu avslöjar foton hur nära Ivanka Trump faktiskt är pappa Donald och lillasystern Tiffany, uppger refinery29.

– Om du tittar närmare på hennes ögon kan du se att hon håller tillbaka ilska, säger kroppsspråksexperten Patti Wood till tidningen.

Under tiden i vita huset har Ivanka Trump gått från att vara en framgångsrik affärskvinna till en makthavande politiker. Men med de stora livsförändringarna ställer sig många frågan om hur relationen till familjen förändrats. 

Nu har tidningen Refinery29 tagit hjälp av kroppsspråksexperten och författaren Patti Wood för att undersöka familjebanden. 

Maktkampen med Donald

Ivanka umgås en hel del med Donald Trump i Vita huset. Som pappans rådgivare har hon trots allt ett stort ansvar utöver familjerelationen.

På en bild från ett möte om mänsklig trafficking i oktober syns Ivanka och Donald Trump lägga handen på den andras axel. Men enligt experten avslöjas mer än bara en fysisk närhet i ögonblicket.

Ivanka som är på väg att lägga handen på sin pappas axel.
Foto: MANUEL BALCE CENETA / AP TT NYHETSBYRÅN

– Hennes placering av armen på hans verkar grunda sig i bekvämlighet, men den ligger högt upp, vilket tyder på att hon tror sig ha en viss makt i förhållandet, säger hon till Refinery29. 

I en video från ett möte om arbetsutveckling ser far och dotter ut att glatt skämta med varandra. Det efter att Ivanka presenterat ett nytt förslag som Donald skämtamt hotat att inte skriva på. Men även där kan skenet bedra.

https://twitter.com/cspan/status/1022555638432456706

– Om du tittar närmare på hennes ögon kan du se att hon håller tillbaka ilska. Det var en fällning. Han hävdar makt över henne. Hon återhämtar sig och spelar med, säger Patti Wood.

Kärleksfull mot systern

Hur är då relationen till den 12 år yngre halvsystern Tiffany Trump? 

Enligt experten är systrarnas relation mindre fokuserad på makt.

I en video pussar systrarna mot kameran och ser nära ut på lekfullt sätt. Patti Wood uppger att de visar en avsiktlig, men genuin närhet, skriver Refinery29.

https://www.instagram.com/p/BdLZOf8A-3r/?taken-by=tiffanytrump

Samtidigt ser experten att Tiffany slappnar av mer när hon umgås med sina vänner. Men det kan bero på att hon anstränger sig, för att hon ser upp till storasystern.

I officiella sammanhand är systrarna stelare med varandra, menar Patti Wood. Medan Tiffany är lekfull visar Ivanka en allvarlig fasad.

Men i andra fall verkar systrarna njuta av varandras sällskap framför kameran. På en öppningsceremoni för ett av pappans hotell syns de skratta och luta sig mot varandra.

Systrarna på öppningsceremonin för Trump International Hotel i Washington 2016.
Foto: Ap / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix

– Jag ser det här med kändispar när något roligt händer och de lutar sig ihop som "Är det inte kul?" De delar ett naturligt skratt här; det är inte som några av sina andra bilder, säger Patti Wood.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.