Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ivana Trumps exmake om barnen: ”Vidriga”

Ivanka Trump är den enda av Donald Trumps barn som inte sågas av Rossan Rubicond.
Ivana Trump och Rossan Rubicond var gifta i tio år. Nu håller han inte tillbaka orden om Ivanas och Donald Trumps barn.Foto: PN2/ARB / ALL OVER PRESS WENN
Ivanka Trump är den som kommer lindrigast undan i skottsalvan från tidigare styvpappan Rossan Rubicond.Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN
Eric Trump och Donald Trump Jr å andra sidan kallas både ”skräp”, ”idiot” och ”skitstövel”.Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
President Donald Trump med sina tre äldsta barn, Ivanka, Donald Jr och Eric. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Ivana Trump och Rossan Rubicond har skiljt sig efter 10 års äktenskap. 

Nu håller han inte tillbaka orden när han talar om Ivana och Donald Trumps barn. 

– De är vidriga, säger han. 

Förra veckan meddelade Ivana Trump och Rossan Rubicondi att de går skilda vägar efter flera års äktenskap. Flera medier rapporterar om att deras förhållande slutade på goda villkor, vilket man inte kan säga om ex-makens förhållande till Ivana och Donald Trumps barn. 

Presidenten och Ivana fick tre barn ihop, Ivana, Donald Jr och Eric. Skådespelaren berättar nu att han inte kom överens med barnen. Med undantag för Ivanka, så menar han att de är motbjudande och bara bryr sig om pengar, rapporterat Daily Mail.  

– De är vidriga. Vi pratar om barn som är så dumma, utom Ivanka, säger han enligt Daily Mail. 

”Donald Trump Jr är en skitstövel”

Han ilska riktar främst mot Donald Trump Jr, som han kallar för en ”idiot” och en ”skitstövel”.

– De är avskum. Innan de säger någonting om mig, så vill jag tvätta deras munnar med tvål. De är en skam för mänskligheten, säger han.  

Ilskan från Rossan Rubicondi grundar sig att han tycker att barnen varit oförskämda mot honom. Vilket han betonat flera gånger. 

– Jag har hört dem tala på ett sätt jag inte uppskattar. Jag bryr mig inte vem din mamma eller pappa är, du pratar inte till mig på det där sätter, säger han. 

Han säger att han aldrig var ute efter Ivanas pengar. Men just pengar var en stressfaktor kring barnen. 

– De här människorna bryr sig bara om pengar. De saknar hjärta. De är skräp, säger han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.