Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Israels succé – 28 procent av befolkningen vaccinerad

TEL AVIV. Israel har med rekordfart vaccinerat nästan 30 procent av sina medborgare ­– och nu kan även 40-åringar få den efterlängtade sprutan.

Köerna ringlar utanför kliniker, sjukhus och stora vaccinationstält. Det finns också drive-in-mottagningar för bilister.

– Det är en stor lättnad att få andra sprutan. Mina barn bor i Holland så jag har suttit sju gånger i karantän på grund av alla resor. Det slipper jag nu, säger Tal Haimovich, 46, i Tel Aviv.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.