Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nadia, 32: ”Därför är så många män dåliga i sängen”

Nadia Bokody ger män tips i sängen – men säger även att kvinnor också har ett ansvar.Foto: Instagram
Nadias Instagram.Foto: Instagram

”De flesta män suger på sex”.

Det menar sex-experten och influencern Nadia Bokody i en uppmärksammad krönika om vad män gör fel – och varför många män faktiskt är dåliga i sängen.

Sexkolumnisten Nadia Bokody, 32, har skrivit en uppmärksammad artikel om vad det är som gör män dåliga i sängen. 

I kolumnen skriver hon om sex mellan män och kvinnor och konstaterar provocerande:

”Här är en sak som alla kvinnliga vänner jag har i hemlighet noterat: De flesta män suger på sex”.  

Nadia Bokody är från Sydney i Australien och skriver kolumner om sex för news.com.au. Hon har även 56 000 följare på Instagram där hon återkommande skriver närgånget om sex och dessutom kallar sig ”drottningen av för mycket information”.

Nadia Bokody skriver mycket om sex på Instagram.Foto: Instagram

”Porren är en fruktansvärd lärare”

I en ny, uppmärksammad krönika skriver Nadia Bokody att hon har så många kvinnliga vänner som i hemlighet får sig själva att komma med en vibrator efter sex med sin kille att de skulle kunna fylla en hel fotbollsarena. 

Enligt Nadia Bokody blir hon kontaktad av män som skryter om vilka bra älskare de är, men att verkligheten ofta är någon annat.

En stor del av problemet ligger i mäns – och kvinnors – brist på sexualundervisning, och därmed även kunskap om hur en människa njuter allra bäst. Nadia Bokody skriver att porr kan vara bra, ja hon tipsar ibland par om att kolla på porr tillsammans – men samtidigt är det en ”fruktansvärd lärare” som ger en orealistisk bild av kvinnlig njutning och inte bör användas som något slags utbildningsmaterial.

”Att försöka lära sig om kvinnlig njutning på Pornhub är som att försöka lära sig om äktenskap genom att titta på romantiska komedier från Hollywood”, skriver hon i sin krönika.

Vad män ”ska sluta med”

Nadia Bokody tipsar i stället om saker som män gärna får sluta med i sängen.

Bland annat att kvinnor inte tycker om att ”användas som mänskliga onaniarmar.”

Sexprofilen skriver att kvinnor inte uppskattar att bli runtkörda ”som vore sex något slags hastighetslopp”, att män inte ska använda sin penis som ”ett massförstörelsevapen”, samt att män gärna får ”sluta böja våra kroppar i så många fysiskt torterande ställningar som möjligt”.

”Om det inte vore för mycket besvär för dig och ditt otåliga stånd, några minuters förspel skulle inte skada. Åtminstone 15 minuter”, skriver hon vidare.  

https://www.instagram.com/p/BztfHWohKpE/

Kvinnor måste också ta ansvar

Enligt en brittisk studie menar 42 procent av kvinnor att de har ”värdelöst sex” till vardags, men Nadia Bokody tror att mörkersiffran är betydligt större.

Men allt ansvar ligger så klart inte på mannen, poängterar hon. Vill du, som kvinna, ha bra sex tipsar sexkolumnisten om att man inte ska tro att partnern kan läsa ens tankar. 

Nadia Bokody argumenterar för att det är skadligt för oss alla att hålla tyst om vad man gillar och inte, och att det är viktigt att börja prata om vad du egentligen tycker om. 

För såväl män som kvinnor.

”Det skadar våra äktenskap, vår fysiska och psykiska hälsa, och vår självbild. För när vi inte kommunicerar kring något så viktigt som vår njutning förlorar vi en liten bit av oss själva”, skriver Nadia Bokody.

”Så låt oss vara ärliga nu, även om det skadar ett par egon: Sexet hittills har inte varit kanon, killar, men jag säger det här eftersom jag vet att ni är kapabla till så mycket mer och bättre”, avslutar hon sin krönika.

Caroline, 25: ”Jag har inte haft sex någon gång”:

Caroline Hultmar är en av de unga kristna i Sverige som valt avhållsamhet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.