Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hur smakade filthatten?

Steffo tvingades äta en hatt efter ett vad. Han hade tidigare skrivit på sin Twitter: "Zlatan kommer att stanna i Inter." "Jag lovar att äta upp min keps om jag har fel."
- Fy fan, den smakade vidrigt. Stefano Catenacci hade stekt den i ankfett. Jag tror att han gjorde det för att confit de canard, anka stekt i sitt eget fett, är min favoriträtt. Men det var vidrigt att steka filthatt i det. En fet hinna lade sig i gommen. Jag har mått dåligt hela dagen.
Vad serverades till?
Stefano hällde på en tryffelsky, så var det sparris till. Men inget av det var jag fokuserad på eller kände smaken av. Det var dominerat av den äckliga hatten.

Vad var det för typ av hatt?
- Nu hade den ju kokat ett dygn i ankfett, men det såg ut som den var rätt snygg från början. Han sa att det var en filthatt. Jag sa att den smakade polyester, men det hittade jag på. Den smakade bara skit.

Hade någonting gjort hatten mer ätbar?

- Nej, Stefano gjorde så gott han kunde. Om jag själv skulle tillreda hatt, då hade jag valt halmhatt. Om man fryser halmhatt så kan man sen doppa den i choklad och käka. Jag har fått för mig att det är det mest ätbara.

Kommer du tänka efter en gång extra nästa gång du lovar något?
- Om jag förlorar nästa vad så kommer jag lova att äta gåslever eller något sådant. Nu får det vara färdiglovat att käka upp hattar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!