Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hon trodde lappen på bilen var skäll – blev glatt överraskad

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV.
Meddelandet på Genevieves bil.
Foto: Facebook

Genevieve Spark såg att någon hade satt en lapp på hennes bil och var säker på att det rörde sig om någon sorts klagomål.

Men den engelska trebarnsmamman blev glatt överraskad.

”Från en mamma till en annan: Du gör ett suveränt jobb!”, löd meddelandet enligt The Sun.

Dagen hade inte börjat bra för Genevieve Spark i Leeds i England. När hon skulle lämna sin dotter på skolan grät hennes nio veckor gamle son konstant under resan och hon kunde inte ta upp och lugna honom eftersom hon körde bilen.

”Det gjorde mig stressad”, skrev Genevieve i ett Facebook-inlägg.

Efter att ha släppt av dottern på skolan återvände Genevieve till sin bil – då såg hon att någon hade satt en lapp på den.

”När man ser en lapp på sin bil så antar man automatiskt det värsta, inte sant? Så jag tänkte ’herregud, vad är det här?’”, skrev Genevieve i ett Facebook-inlägg.

Genevieve Spark.
Foto: Privat

”Jag blev tårögd direkt”

Men Genevieve blev glatt överraskad – det var inget skäll, tvärtom.

”Du har väldigt fina barn, tack för att du fick mig att le i dag i min bil. Från en mamma till en annan: Du gör ett suveränt jobb!”, löd det handskrivna meddelandet som var undertecknat med namnet ”Sarah”.

”Jag blev tårögd direkt”, skriver Genevieve på Facebook och avslutade inlägget med att tacka Sarah:

”Från en främling till en annan och från en mamma till en annan, tack så hemskt mycket för det här fantastiska meddelandet till mig nu på morgonen! Du gjorde min dag.”

Inlägget har gillats över 33 000 gånger. Det sågs av Sarah – och hon och Genevieve har därefter varit i kontakt med varandra.

Se mer: Lapp räddade pojken från tortyren

Servitrisens papperslapp räddade pojken från föräldrarnas tortyr.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.