Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon lovar att vi spöar skiten ur tyskorna

KVINNAN FRÅN TV-REKLAMEN. Sissi Kaiser spelar den äldre dam som försöker uppvigla oss svenskar att heja fram våra tjejer - och hon tror på svensk seger med 2-1 i finalen i dag.
STOCKHOLM. Här är den ocensurerade bilden av "Nu spöar vi skiten ur tyskorna"- damen från tv-reklamen som vill få oss att bära ansiktsmasker i kväll.
- Sverige vinner! säger skådespelerskan Sissi Kaiser, 79.
Den tuffa fotbollsdamen från tv-reklamen har tagit Sverige med storm. - Folk ringer, citerar mig och skrattar. Jag förstår ingenting, säger Sissi Kaiser. I tv-reklamen inför dagens finalmatch upplyser Sissi vänligt att "nu spelar Sveriges fotbollstjejer VM-final för första gången någonsin". Och hon uppmanar alla att hämta de blågula supportermasker som sportaffärer delar ut och heja på Sverige i kväll. "Hade lite svårt för gesten" Sedan svänger rösten och ögonbrynen dras ihop: - För på söndag spöar vi skiten ur tyskorna! ropar hon och pekar finger rakt in i kameran. Men på tv har man valt att maskera fingret. - Hmm, jag hade lite svårt för den gesten i början. Den har inte funnits tidigare. Men jag är ju skådespelerska, skrattar hon. Sissi Kaiser har sysslat med teater och film i hela sitt liv. Hon säger att hon blev mycket förvånad när hon insåg hur populär tv-reklamen har blivit. - Det skulle bara vara en liten grej, men nu är jag jätteglad när jag hör att folk tycker mycket om den och skrattar. I kväll ska Sissi Kaiser, liksom hela Sverige, titta på finalen: - Klart att vi vinner! Det blir 2-1!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.