Hon lovar att vi spöar skiten ur tyskorna

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
KVINNAN FRÅN TV-REKLAMEN. Sissi Kaiser spelar den äldre dam som försöker uppvigla oss svenskar att heja fram våra tjejer - och hon tror på svensk seger med 2-1 i finalen i dag.
Foto: MARTINA MARTINA

STOCKHOLM. Här är den ocensurerade bilden av "Nu spöar vi skiten ur tyskorna"- damen från tv-reklamen som vill få oss att bära ansiktsmasker i kväll.

- Sverige vinner! säger skådespelerskan Sissi Kaiser, 79.

Den tuffa fotbollsdamen från tv-reklamen har tagit Sverige med storm. - Folk ringer, citerar mig och skrattar. Jag förstår ingenting, säger Sissi Kaiser. I tv-reklamen inför dagens finalmatch upplyser Sissi vänligt att "nu spelar Sveriges fotbollstjejer VM-final för första gången någonsin". Och hon uppmanar alla att hämta de blågula supportermasker som sportaffärer delar ut och heja på Sverige i kväll.

"Hade lite svårt för gesten" Sedan svänger rösten och ögonbrynen dras ihop: - För på söndag spöar vi skiten ur tyskorna! ropar hon och pekar finger rakt in i kameran. Men på tv har man valt att maskera fingret. - Hmm, jag hade lite svårt för den gesten i början. Den har inte funnits tidigare. Men jag är ju skådespelerska, skrattar hon. Sissi Kaiser har sysslat med teater och film i hela sitt liv. Hon säger att hon blev mycket förvånad när hon insåg hur populär tv-reklamen har blivit. - Det skulle bara vara en liten grej, men nu är jag jätteglad när jag hör att folk tycker mycket om den och skrattar. I kväll ska Sissi Kaiser, liksom hela Sverige, titta på finalen: - Klart att vi vinner! Det blir 2-1!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.