Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Hon ljuger om sexaffären"

Rebecca Loos talar osanning om sitt förhållande med David Beckham, hävdar privatdetektiven Moshe Buller.
TEL AVIV. En israelisk privatdetektiv friar David Beckham från alla anklagelser om otrohet i stor skala.
- Han kan han fallit för Rebecca Loos någon gång, men han är inte den Don Juan eller gigolo som hon vill få oss att tro, säger Moshe Buller, till Expressen.
Detektiven Moshe Buller har anlitats som familjen Beckhams privatdeckare.
Han har anlitats av "familjen Beckhams närmaste krets" för att utreda affären. Efter många års oglamorös jakt på försäkringsbedragare och förlupna småtjuvar, har Moshe Buller, 41, nu plötsligt fått nosa på den internationella kändisvärlden. Han hävdar att Rebecca Loos var ute efter Beckham - och hans pengar - redan när hon fick jobbet som hans personliga assistent. Och att hon ljuger när hon säger att fotbollsstjärnan skickade en rad kärleks-sms till henne. Annan telefon - Min undersökning visar att Beckham inte kunde ha sänt sms till henne på de tider hon anger. De kom från en helt annan telefon och på tider när han bevisligen inte kunde ha skickat dem, säger Buller. - Jag utesluter inte att de kan ha haft en affär. Men det var ingen stor romans som hon hävdar, säger han. Den israeliske deckaren finner också att många andra pikanta detaljer, som att de skulle haft samlag på en toalett i en djurpark, är osanna. Det är inte heller sant att Beckham skulle ha varit otrogen med en rad kända fotomodeller, bland dem den berömda spanska modellen Ester Canadas, säger han. Träffade modeller - Han träffade modeller, det är sant. Men bara över en kopp kaffe på sitt favorithotell i Madrid, säger Buller. Detektiven tillbringade sex dagar i Madrid där han med hjälp av lokala kolleger förhörde ett 20-tal personer, bland dem hotellanställda, chaufförer och säkerhetsvakter. Det här är Bullers största jobb under 15 år som privatdetektiv. Han fick uppdraget av en brittisk advokatfirma som han haft kontakt med tidigare. Enligt en spansk tidning är beställaren "en rik kvinnlig släkting till Victoria Beckham", en uppgift som Buller inte förnekar. - Jag är fortfarande omtumlad av fallet Beckham. Det här är det största som hänt mig, säger Buller, som har en bakgrund som israelisk kommandosoldat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.