Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon fixade småflickor till sexförbrytaren Epstein – försvunnen nästan ett år

Ghislaine Maxwell anklagas för att ha rekryterat småflickor åt Epstein – och är försvunnen.Foto: STEVE EICHNER / REX/IBL
Dömde sexbrottslingen Jeffrey Epstein hade kontakter på högsta samhällsnivå.Foto: BRIGITTE STELZER / POLARIS POLARIS IMAGES

Hon har levt hela sitt liv i lyx, rikedom – och kontrovers.

Hennes pappa miljardären/svindlaren drunknade under mystiska omständigheter, hennes nära vän Jeffrey Epstein dog i en fängelsecell.

Nu är Ghislaine Maxwell, som anklagas för att ha rekryterat småflickor åt sexförbrytaren Epstein, försvunnen sedan snart ett år.

Så gick det till när dottern till en flykting blev nyckelperson i en av USA-elitens största skandaler.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Försvunna barnen hittade i ”domedagsparets” trädgård

Mamman och hennes nye make gripna: ”Monster”

”Inte omvärlden utan vi som blev galna”

Olsens krav på Löfven

Succén Solstollarna – kritiken mot lättklädd tv

Lockade jättepublik med 14-åriga Anna Book: ”Finns det något naturligare?”