Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hon anklagar kolleger för att fria invandrare

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Vilka jäv-a nämndemän som ansåg att bevisen inte räckte!!!!!", skriver Carina Näsgård.

Carina Näsgårde, SD, är domare i Attunda tingsrätt.

Anonymt på hatsajterna skriver hon att invandrare har en sed att vara beväpnade och om romers aggressivitet:

"När jag läser artikeln ovan, så får jag en längtan av att själv 'prova på' att vara extremt aggressiv i en grupp med många likasinnade, och se vart det leder..."

Carina Näsgårde är kommunfullmäktigeledamot för SD i Järfälla och sekreterare i den lokala SD-kommunföreningen. På hatsajterna har hon skrivit över tusen kommentarer - många om brottsfall där hon ofta påtalar att det inte är några "pursvenskar" som begått brotten.

På Avpixlats föregångare Politiskt inkorrekt skrev hon att det är en sed bland invandrare att vara beväpnade:

"Ska man göra som Mona Sahlin sa ;- det är inte invandrarna som skall anpassa sig efter svenskarna, det är svenskarna som skall anpassa sig efter invandrarna , då skall vi som de toleranta människor vi är, anpassa oss till seden att vara beväpnad...."

Längtan att 'prova på'

När samma sajt publicerade en artikel med rubriken "Campingkaos när zigenare belägrade med husvagnar" skrev hon:

"När jag läser artikeln ovan, så får jag en längtan av att själv 'prova på' att vara extremt aggressiv i en grupp med många likasinnade, och se vart det leder... Kommer polisen att avstå från ingripande då , för att vi är så aggressiva ??"


LÄS OCKSÅ: Domaren: "Jag är äcklad av denna sekt"


När Politiskt inkorrekt publicerade en artikel med rubriken "Körde ihjäl äldre man - släppta men fortfarande misstänkta" skrev Näsgårde:

"Antingen slåss vi eller så tar vi till d-dshjälp för att slippa s-iten......Pest eller kolera....Jag är så j-vla trött på detta...."

Angriper andra nämndemän

Flera gånger angriper hon nämndemän som antingen friar brottsmisstänkta invandrare eller ger dem, i hennes tycke, för milda straff:

"Vilka jäv-a nämndemän som ansåg att bevisen inte räckte!!!!!"

"Sopor är bara förnamnet på de som fattar beslut om dessa mesiga straff !!"

När Expressen ringer upp Carina Näsgårde vill hon inte kännas vid sina kommentarer:

- Nej, nej, nej. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig.

- Jag är helt ointresserad av att svara på dina frågor. Det där handlar om flera år tillbaka i tiden, säger Näsgårde, som är nämndeman sedan årsskiftet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.