Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hollie, 24, drogades och dödades av pojkvännen

Hollie Sheridan-Connis dog efter en dödlig cocktail av alkohol och droger.Foto: Facebook
Ryan Lee Weston, 32, har på måndagen dömts till 21 månaders fängelse.Foto: North Wales Police

Hollie Sheridan-Connis, 24, hade just återförenats med pojkvännen Ryan Lee Weston, 32, när de valde att fira nyår tillsammans.

Paret festade långt inpå natten – och sedan bjöd pojkvännen på en dödlig mix av alkohol och fyra olika droger.

På måndagen har han dömts till 21 månaders fängelse, skriver North Wales Live.

Hollie Sheridan-Connis dog under småtimmarna på årets första dag.

24-åringen hade då firat in det nya året med sin pojkvän, Ryan Lee Weston, 32. Paret tog in på ett lyxhotell i Llangower i norra Wales, där de planerade att festa sig igenom natten, skriver North Wales Live.

Men allt fick ett abrupt slut då pojkvännen bjöd på en cocktail som bestod av stora mängder alkohol blandat med kokain, ecstasy, amfetamin och ketamin.

När ambulanspersonalen larmades till hotellet vid 06-tiden, lokal tid, gick Hollies liv inte att rädda.

Släppte ut råttor i flickvännens hus

På måndagen har rättegången avslutats mot den 32-åriga pojkvännen. 

Ryan Lee Weston ska ha erkänt till att ha gett flickvännen drogerna, och även erkänt till att ha gjort inbrott i hennes hem i december 2018.

Enligt åklagaren i fallet, Matthew Curtis, ska paret ha varit i ett flytande och destruktivt förhållande i fem års tid. 

Under förhållandet ska Ryan Lee Weston bland annat ha tagit sig in i Hollie Sheridan-Connis sovrum för att släppa ut ett antal råttor som han köpt i en djuraffär. Vid ett annat tillfälle beskrivs han ha blivit våldsam och brutit hennes käke.

När paret valde att fira nyår tillsammans hade de nyligen återupptagit förhållandet igen. Under firandet ska de ha enats om att förlova sig, skriver North Wales Live.

Domaren: ”Finns inga vinnare”

Efter att rätten hört både försvaret och åklagarsidan valde domaren Huw Rees att döma Ryan Lee Weston till 21 månader i fängelse. Det, efter att ha fastslagit att 24-åringen varit villig till att ta drogerna som föranledde hennes död.

– Det här är ett tragiskt fall som understryker de förödande effekter som droger i kombination med alkohol kan ha, sa Huw Rees i rättsalen, enligt North Wales Live.

Han fortsatte:

– Det finns inga vinnare här, bara förlorare.

LÄS MER: För dig med premium – allt det senaste inom:
Reportage & Granskning
Brott i Sverige 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.