Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hjullastare och personbil har kolliderat på E4

Foto: GOOGLE MAPS

En hjullastare och personbil har kolliderat på E4 i höjd med trafikplats Frostkåge i Skellefteå. 

Trafiken mellan Ostvik och Frostkåge beräknas vara påverkad fram till cirka 16.30. 

– Det ska röra sig om en väjningsolycka och bägge fordonen har kört in i mitträcket. Det går att passera förbi olyckan, så det är inte helt stopp i trafiken. Jag vet inte om det uppstått några personskador, säger Peter Wikström, inre befäl RC-nord till Norran

Larmet kom in till SOS vid klockan 15.17 på fredagen. En hjullastare hade då kolliderat med en personbil på E4 i höjd med trafikplats Frostkåge. 

Enligt Trafikverket påverkas trafiken mellan trafikplatserna Ostvik och Frostkåge fram till cirka 16.30, rapporterar Norran. 

– Det ska röra sig om en väjningsolycka och bägge fordonen har kört in i mitträcket. Det går att passera förbi olyckan, så det är inte helt stopp i trafiken. Jag vet inte om det uppstått några personskador, säger Peter Wikström, inre befäl RC-nord, till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.