Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hittades i rökfylld lägenhet – man dog av svåra skador

När brandmännen gick in lägenheten i Stockholm hittade de en svårt skadad man.
Han dog senare av rök- och brännskador.

Larmet om branden kom under fredagseftermiddagen. En lägenhet var rökfylld i Ekhagen i Stockholm.  En man fördes till sjukhus i ambulans med bränn- och rökskador.

Släckningsarbetet pågick under eftermiddagen och det var då oklart hur den uppstått. Mannen var ensam i lägenheten. Det fanns inga uppgifter om att fler personer skulle vara skadade.

Misstanke om vårdslöshet

Polisen inledde senare en brottsutredning om allmänfarlig vårdslöshet och det gjordes kontroller av av skador i andra lägenheter i huset.

Polisen meddelade sent under fredagskvällen att mannen som fördes till sjukhus med bränn- och rökskador hade avlidit. Mannen var i 80-års åldern och anhöriga har underrättats. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.