På den exklusiva, och svenskägda, lyxresorten Suneva Fushi njuter prinsessan Madeleine och Chris O´Neill av semesternPå den exklusiva, och svenskägda, lyxresorten Suneva Fushi njuter prinsessan Madeleine och Chris O´Neill av semestern
På den exklusiva, och svenskägda, lyxresorten Suneva Fushi njuter prinsessan Madeleine och Chris O´Neill av semestern
Rummen uppges kosta 68 000 kronor per natt, men då ingår faktiskt en butler.Rummen uppges kosta 68 000 kronor per natt, men då ingår faktiskt en butler.
Rummen uppges kosta 68 000 kronor per natt, men då ingår faktiskt en butler.
Resorten skapades av svenskfödde Eva Shivdasani och hennes make Sonu,Resorten skapades av svenskfödde Eva Shivdasani och hennes make Sonu,
Resorten skapades av svenskfödde Eva Shivdasani och hennes make Sonu,
Här erbjuds ett Robinsonliv i lyx under parollen "no news, no shoes"Här erbjuds ett Robinsonliv i lyx under parollen "no news, no shoes"
Här erbjuds ett Robinsonliv i lyx under parollen "no news, no shoes"

Hit smet Chris och Madde på lyxsemester

Publicerad

Svensk Damtidning publicerar i dag bilder på prinsessan Madeleines och Chris O'Neills drömsemester i Maldiverna.

På den svenskägda lyxresorten Soneva Fushi njuter de av lediga dagar tillsammans med barnen.

Deras villa uppges kosta 68 000 kronor per natt.

Prinsessan Madeleine och familjen lämnade i förra veckan kylan i London tillsammans med en barnflicka och reste till Maldiverna, rapporterar Svensk Damtidning i veckans nummer.

Bilderna som tidningen publicerar visar hur Madeleine och Chris njuter av solen och värmen tillsammans med barnen, prinsessan Leonore och prins Nicolas, på paradisön Kunfunadhoo, vars stränder med vit korallsand omges av turkost vatten.

De bygger sandslott på stranden, badar i havet och tar promenader i vattenbrynet. Både Madeleine och Chris bär stråhattar för att skydda sig mot solen.

LÄS MER: Lottie Knutsons 12 favoriter på Maldiverna

Populärt resmål

Familjen bodde på lyxresorten Soneva Fushi som skapades för drygt 20 år sedan av svenskfödda Eva Shivdasani, född Malmström, och maken Sonu. Här erbjuds ett Robinsonliv i lyx under parollen "no news, no shoes" (inga nyheter, inga skor) för den som vill komma bort från en stressig vardag. I stället uppmanas man att känna sanden mellan tårna och låta bli att kolla mejlen.

Hit tar man sig via flyg till Maldivernas huvudstad Male och sedan vidare med sjöflygplan och båt. Andra kända gäster som har besökt ön är Madonna, affärsmannen Richard Branson och supermodellerna Kate Moss och Naomi Campbell.

Pool och gym

Enligt Svensk damtidning valde prinsessan Madeleine och Chris O´Neill en av resortens mest exklusiva villor med privat pool och gym till en kostnad av 59 000 kronor per natt. För en familj med två barn kan kostnaden annars variera mellan 14 000 och 270 000 kronor per natt beroende på villatyp och säsong. Då ingår alltid egen butler och barn under sex år äter gratis.

Hovets informationschef Margareta Thorgren vill inte kommentera parets semester.

– Vi kommenterar inte en privat semester.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag