Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Het debatt bland Expressen.se:s läsare

Frågan om prinsessan Madeleines klädval på kung Haralds födelsedagsfest väckte en het debatt bland Expressen.se:s läsare.
Över 120 inlägg skrevs på några timmar. De flesta berömde prinsessans klädval, medan några protesterade:
"De flesta kungahusen håller nog sin barm innanför tyget", skriver signaturen Boxer.
Norska Nettavisen.no skrev på lördagen att den svenska prinsessan Madeleines klänning inte passade på ett kungligt kalas. Nättidningens artikel fick både hovet och läsarna att reagera. Signaturen "Christinas tyck o tänk" har inga klagomål på Madeleines klänning: "Låt de unga få vara unga och 70-åringar vara det de är, det är bara en kort tid i livet man får vara ung, ta vara på det och njut av det, vare sig ni är svensson eller prinsessa, för ungdomen är det sötaste som finns".

"Ser vacker ut"

"Solkatt 74" håller med: "Jag tycker hon ser vacker ut. Det är nog bara avundsjukan som talar, prinsessan Madeleine slår lätt ut alla deras (norrmännens) prinsessor. Hon har mycket mera smak, klass och stil". En annan läsare tycker att det finns viktigare saker att klaga på: "Men har dem inget viktigare i grannlandet att tjafsa om? Norge skärp till er, vi har den vackraste sessan och hon har både stil och finess", skriver signaturen "Miranda". Men "Kasperlou" tycker att klädseln var smaklös: "Strålkastarskenet skall givetvis vara på jubilaren. Att klä sig utmanande på ett sådan tillställning är smaklöst och det är inte snyggt heller med för djup urringning. Heja Norge".

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!