Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hertiginnorna Meghan och Kate återförenas nästa vecka

Harry och Meghan förlorar sina titlar.
Meghan och Harry kommer att vara bosatta delvis i Nordamerika framöver.Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Här syns Meghan, Harry och drottning Elizabeth tillsammans på Buckingham Palace.Foto: JOHN STILLWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Prins William, hertiginnan Kate, hertiginnan Meghan och prins Harry juldagen 2018.Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DANNY LAWSON / AP TT NYHETSBYRÅN

På måndag återförenas hertiginnan Meghan med hertiginnan Kate och drottning Elizabeth.

Då ska hon och prins Harry till Storbritannien.

Det blir ett av parets sista åtaganden för den brittiska kungafamiljen.

Efter att hertiginnan Meghan – tidigare Meghan Markle – och prins Harry beslutade sig för att lämna det brittiska kungahuset och satsa på sina egna karriärer har det pratats om en spricka mellan dem och resten av familjen, med drottning Elizabeth i spetsen.

Men nu ska de alla återförenas.

Nyheten dök först upp i bland annat Fox News, som skrev att de hade uppgifter om att Meghan och prins Harry skulle återförenas – i offentligheten – med prins William och hertiginnan Kate, tidigare Middleton. Det har därefter bekräftats av Buckingham Palace.

Brittiska kungligheter träffas igen

Återträffen sker på måndag, den 9 mars.

Då kommer Meghan och Harry, William och Kate, drottning Elizabeth, prins Charles och hans hustru hertiginnan Camilla alla vara på plats i Westminster Abbey för det årliga firandet av Samväldesdagen.

Värt att notera är att Samväldesdagen också var ett av Meghans sista officiella framträdanden förra året, innan hon gick på mammaledighet.

Prins Harry är redan på plats i Storbritannien och får sällskap av sin hustru Meghan senare i veckan, enligt flera medier. De kommer sen att fullfölja några av sina sista plikter, innan de båda lämnar det brittiska kungahuset en 31 mars.

Meghan vill skådespela

Efter det vill Meghan återgå till sin skådespelarkarriär, och enligt tidigare uppgifter har hon bett sina agenter att leta specifikt efter en roll åt henne i en superhjältefilm. Flera kända skådespelerskor – som Jessica Alba, Halle Berry och Scarlett Johansson – har tidigare medverkat i Marvelfilmer, och Meghan tror att det är rätt väg för henne att gå i och med att hon då kan tjäna stora pengar utan att behöva bära upp filmen helt själv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.