Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemligheten på gården: ”Det var droger precis överallt”

Långt in i de västmanländska skogarna ligger Sveriges första kända inhemska metamfetamin-labb. Verklighetens ”Breaking bad”, i svensk glesbygd.

Expressen har besökt Gården där Hillbilly Crack eller Ice har tillverkats av en ung självlärd kemist. Hans entreprenörskap och högklassiga tillverkning gjorde honom snabbt till en superstjärna på Darknets knarkmarknader, där han kallade sig Kemoterapeuten.

Men det här är också historien om beroende i generationer, och Alicia, en ung heroinist som tjusat och fångat in Kemoterapeuten med selfies på Instagram. Hon är på rymmen med en rosa resväska, och deras möte på Gården ska förändra bägges liv.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.