Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hemliga tecknen som avslöjar stora sprickan

Donald Trump uppges ha en frostig relation till sin dotter Tiffany. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Enligt magasinet People kan det gå flera månader utan att de pratar med varandra. Foto: J. SCOTT APPLEWHITE / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trumps andra dotter, Ivanka, beskrivs som ”favoritdottern”. Foto: CHRIS KLEPONIS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Den frostiga relationen mellan Donald Trump och hans dotter Tiffany har uppmärksammats vid flera tillfällen – och presidenten uppger ofta att den äldre systern Ivanka är hans "favoritdotter". 

Ibland går det månader utan att de pratar med varandra.

Det rapporterar tidningen People.

Donald Trumps spända relation med yngsta dottern Tiffany Trump, 24, – från äktenskapet med skådespelaren Marla Maples, som varade mellan 1993 och 1999 – är väl omskriven. 

Under presidentvalkampanjen syntes barnen Ivanka, Donald Jr och Eric till regelbundet, men Tiffany höll däremot en lägre profil. I april skrev People att det kan gå flera månader utan att de båda pratar med varandra, och att spänningen ska ha förvärrats när Trump tillträdde som president.

Och det verkar även som att far och dotter inte helt kommer överens i flera frågor. 

På sina sociala medier undviker Tiffany vanligtvis att dela med sig av sina åsikter, och lägger för det mesta upp bilder från sin vardag. 

 

LÄS MER: Tiffany Trumps relation med Melania Trump

https://www.instagram.com/p/BhK6_ixHpQN/?hl=sv&taken-by=tiffanytrump

Men trots att Tiffany valt att hålla en låg profil när det kommer till politiska uttalanden, skapade hon i mars rubriker när hon gillade ett flertal bilder från March For Our Lives-protesten som demonstrerade mot Donald Trumps vapenlagar, skriver Hollywood Life

En tid kort därpå la hon upp en video där hon spelade "Trump-up Cards" – ett kortspel som med syfte att göra narr av hennes pappa, skriver Elite Daily

I juni valde Tiffany att fira Pride-månaden i New York, samtidigt som hennes pappa ignorerade den för andra året i rad. Presidentens båda företrädare, Bill Clinton och Barack Obama, har låtit lysa upp Vita huset i regnbågens färger – en tradition Trump har satt stopp för.

Ivanka är "favoritdottern"

Elite Daily har pratat med Blanca Cobb, expert på kroppsspråk, som – efter att ha granskat bilder av pappan och dottern genom åren – uppger att deras relation verkar ha förändrats omkring Tiffanys universitetsexamen 2016. 

– Trots att Trump och Tiffany verkar le, är det intressant att se hur hans arm som är närmst henne vilar längs med hans sida, i stället för att vara lagd om henne, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/BFc8SAsj0QO/?hl=sv&taken-by=tiffanytrump

Trump framhåller ofta att äldsta dottern Ivanka, 36, är hans favoritdotter. Hon är nära rådgivare till presidenten och har kontor i Vita huset.