Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här visar prinsessan Eugenie upp gravidmagen i London

Prinsessan gifte sig med maken 2018 och deras första barn väntas tidigt i början av nästa år.Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Prinsessan Eugenie, 30, visade under onsdagen upp sin gravidmage under en promenad i Mayfair i London.Foto: CRHA, DASA / BACKGRID UK / TT / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Eugenie, 30, visade under onsdagen upp sin gravidmage under en promenad i Mayfair i London – då hon bar en ansiktsmask som skydd mot coronaviruset. 

I förra månaden bekräftade Buckingham Palace att hon väntade ett barn tillsammans med maken Jack Brooksbank. 

När prinsessan Eugenie under onsdagen promenerade i området Mayfair i västra London bar hon på en laptop och en handväska – bredvid magen som nu börjar puta ut med hennes och maken Jack Brooksbanks väntande barn, rapporterar Mail Online.  

Tidningen menar att hennes attiraljer och att hon dessutom bar ett headset tyder på att hennes ärende gällde affärer snarare än nöje. 

Drottning Elizabeth ser fram mot barnet

Tillkännagivandet av den brittiska kungafamiljens kommande tillskott gjordes av Buckingham Palace i förra månaden.  Och prinsessans farmor drottning Elizabeth II uttryckte sin förtjusning. 

Prinsessan gifte sig med maken 2018 och deras första barn väntas tidigt i början av nästa år. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.